Zoveel voordelen, met slechts 1 spaarkaart!

Geniet dankzij de P-PAS van tal van voordelen bij alle deelnemende handelszaken. Sinds kort kan je met de P-PAS bij een 50-tal deelnemende handelszaken terecht. En daar stopt het niet want buiten Puurs kan je er ook bij heel wat andere handels- en horecazaken in België gebruik van maken.

Met de digitale spaarkaart van Joyn kan je bij meer dan 4.000 handelaars over heel België terecht. Maar gebruik je jouw Joyn P-PAS in Puurs dan profiteer je bij alle deelnemende handels- & horecazaken van extra voordelen!

Iedereen die zijn P-PAS scant bij een Puurse deelnemende handelaar spaart winstkansen waarmee hij of zij wekelijks kans maakt op een P-bonnen t.w.v. 100 euro! Het is hierbij wel noodzakelijk dat jouw P-PAS geregistreerd is. Registreren kan via de button hieronder te vinden. 

Kortom, met de P-PAS op zak geniet je van voordelen over heel België en extra voordelen in Puurs!

Nog geen P-PAS? Geen nood!

Iedereen kan een P-PAS gratis vragen bij een deelnemende handels- of horecazaak. Heb je net iets gekocht of ben je aan het betalen? Scan dan meteen jouw nieuwe P-PAS en geniet onmiddellijk van extra voordelen. Al vanaf 1 scan bij een Puurse handelaar spaar je voor leuke voordelen en maak je kans om in de prijzen te vallen.

Je kan jouw nieuwe P-PAS via onderstaande button registreren op de website van www.joyn.be.