Dankzij jouw P-PAS kan je prijzen winnen!

Heb jij een P-PAS, Joyn-kaart of gebruik je de Joyn-app? En is deze geregistreerd? Perfect! Dan maak jij wekelijks kans op een P-bon t.w.v. 100 euro. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw kaart of app scannen aan de tablet bij een van de deelnemende handels- & horecazaken in Puurs, want voor elke scan ontvang je één winstkans.

Elke scan bij een deelnemende handels- of horecazaak staat gelijk aan één winstkans. Dus hoe meer winstkansen je verzameld hebt per week, hoe meer kans je maakt om 100 euro te winnen!

Elke week een winnaar!

Elke maandag wordt er één winnaar gekozen! Via onze blog en sociale media kanalen (o.a. Facebook, Twitter en Instagram) maken wij de winnaar van de week bekend. Deze persoon wint een P-bon t.w.v. 100 euro en wordt persoonlijk gecontacteerd om zijn of haar cadeaubon in ontvangst te komen nemen.

hoe winnen met de joyn P-Pas van Puurs

Registreer jouw P-PAS om te winnen

Enkel de mensen die een geregistreerde P-PAS hebben, maken kans om wekelijks in de prijzen te vallen. Een geregistreerde P-PAS stelt ons namelijk in staat om contact op te nemen met de winnaar. Het is hierbij van belang dat je een e-mailadres en telefoonnummer opgeeft. Jouw telefoonnummer wordt enkel gebruikt voor het opbellen van de winnaars.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de wedstrijd.